Rast interesant, nëntë infermiere bëhen nëna afërsisht në të njëjtën kohë

Një ndodhi shumë interesante në Spitalin e Mainit në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Nëntë infermiere të cilat punojnë në repartin e lindjes në spitalin më të madh në Maine, Portland në SHBA, do të bëhen nëna afërsisht në të njëjtën kohë, transmeton Reporteri.net

Foto e tetë nga nëntë infermieret u publikua në faqen e facebook të Maine Medical Center.

Infermieret në foto nga e majta djathtas janë: Erin Grenier, Rachel Stellmach, Brittney Vervill, Lonnie Souci, Amanda Spear, Samantha Giglio, Nicole Barnes dhe Holly Selby.

Nicole Goldberg është infermierja e nëntë, por ajo nuk është në këtë foto.

“Ushtria” e bebeve pritet që të vijnë prej muajit prill deri në muajin korrik të këtij viti.
Në foto të bërë në spitalin e Portland shihen infermieret me uniforma të punës dhe me raportet ku shkruan termini i lindjes./Reporteri.net/