Rikthehet ”Manhattanhenge”, pamje mahnitëse të fenomenit që mbledh me qindra turistë

”Manhattanhenge” është një prej fenomeneve më të veçanta në Nju Jork. Perëndimi i diellit në linjë me rrugët kryesore të lagjes më të njohur në botë, Manhattan, krijon pamje spektakolare.


Qindra turistë mblidhen në këtë shtet të SHBA-së, për të shijuar dhe për të fotografuar momentin e veçantë, i cili përsëritet katër herë brenda një viti.