Sfidoni veten: Kush ka përparësi dhe pse në këtë udhëkryq me katër vetura?

A mendoni se jeni shofer i mirë? Klubi i njohur gjerman i automobilave ADAC ka publikuar një ilustrim që ka bërë konfuzë shumëkënd, ngase gjykuar nga përgjigjet, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë, transmeton Reporteri.net.


Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzim ndodhen 4 automjete, shikoni mirë foton dhe përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të shkojnë.

Kush duhet të kalojë i pari?

Përgjigjuni në komente.

Përndryshe ky është klubi më i madh automobilistik në Evropë, që mbledh 18 milionë anëtarë, dhe gjithashtu klubi më i madh i motorëve, me rreth 1.5 milion motoçiklistë të regjistruar.

Në faqen e saj në Facebook, ADAC poston vazhdimisht detyra të testimit të trafikut, duke i lënë ndjekësit e saj të ofrojnë një zgjidhje.

Shikoni mirë këtë foto, kështu që përgjigjuni se sipas cilit rend duhet të lëvizin veturat në këtë kryqëzim. /Reporteri.net