Shenjat e Horoskopit që nuk përputhen si çift

Astrologët kanë përcaktuar se shenjat e mëposhtme nuk përputhen si çifte.


Luani dhe Demi

Këto dy shenja janë ekstremisht kokëforte dhe secila prej tyre ka prioritet e veta, të ndryshme nga njëra-tjetra.

Luanët dëshirojnë famë dhe pasuri por një Dem dëshiron thjesht stabilitet dhe siguri. Asnjëra prej palëve nuk do të lëshojë pe në ndonjë argumet dhe gjithashtu asnjëra nuk është shumë e pranueshme ndaj ndryshimeve.

Më e mira që këto shenja mund të shpresojnë është respekti i ndërsjelltë.

Akrepi dhe Dashi

Akrepi dhe Dashi do të përplasen vazhdimisht për shkak të natyrës së tyre të pavarur.

Këta të dy mund të kenë shkëndija në shtrat por edhe ato do të shuhen shpejt.

Dashi është natyrë flirtuese, ndërsa Akrepi priret drejt një natyre xheloze që do ta çojë drejt mosbesimit dhe ndarjes përfundimtare.