Shfaqet sërish gjarpri helmues në Gërmi: Ndër 10 më të rrezikshmit në botë

Një gjarpër afro 2 metra, që po konsiderohet mjaftë i rrezikshëm, është parë sot në Germi.


Në një video, shihet gjarpëri duke lëvizur nëpër degë të pemëve, në parkun e Gërmisë në Prishtinë.

Gjarpri që shihet në pamjet më lartë, është shfaqur edhe më herët dhe është konsideruar mjaftë i rrezikshem.

Ky zvarranik njihet si quajtur Vipera Ammodytes dhe hynë në dhjetëshen e kategorisë së gjarprinjëve më të helmuar në botë.