“Shkret metshin këto bastore dhe aparata” – lutja e Shefqet Krasniqit që u bë realitet

Në vitin 2017 në një emision televiziv ku ishte i ftuar, hoxhë Shefqet Krasniqi i lutej Zotit që sa më shpejtë të mbyllen lojratë e fatit.


Dje pas një askioni të madh të Policisë së Kosovës, janë mbyllur pothuajse të gjitha bastorët.

“Shkret metshin këto bastore dhe aparata”, lutej Shefqet Krasniqi atë kohë.

Shihni videon: