Shpend Ahmeti gjen “binjakun” e tij në Rahovec

Elmi Popaj nga Rahoveci është një qytetar që përngjan shumë me kryetarin e Prishtinës dhe kryetarin e PSD-së, Shpend Ahmeti.


Popaj në Rahovec shpesh thirret edhe me nofkën Shpend Ahmeti.

Dje ai e ka shfrytëzuar rastin që ta bëj një fotografi me Ahmetin, i cili ishte në Rahovec për tubimin qendror të koalicionit AAK-PSD.

“Një foto me Shpend Ahmetin” ka shkruar Popaj.