Shpikjet që dëshmojnë se ky shtet jeton në vitin 3018

Shpikje interesante dhe të mençura Japonia ka qenë gjithmonë shembull për tu ndjekur për pjesën tjetër të botës kur është fjala për zhvillim, inovacion dhe shërbim.


Sa herë që vizitoni Japoninë, ajo ka diçka për t’ju habitur. Robotë që punojnë si stafi i hotelit, ashensorë me shoqëruesit dhe dyqanet pa to dhe ushqimi i çmendur.

Këto janë vetëm disa gjëra që i bëjnë vizitorët të admirojnë Japoninë dhe mendojnë, “Wow! Unë dua këtë në vendin tim!”

Më poshtë ju sjellim disa imazhe të fakteve që Bright Side ka mbledhur rreth Japonisë moderne, të cilat mund të ju befasojnë./21Media

Qentë në klube

“Kam gjetur këpucë në Japoni që janë projektuar të duken si një tren me plumb”

Arti Rajs janë artet e krijimit të imazheve duke mbjellë orizë të llojeve të ndryshme në një mënyrë të caktuar. Kohët e fundit është bërë shumë popullor në Japoni

Mini MC Donald’s

Shumë dritë poshtë!

Ka një hotel në Japoni, ku i gjithë stafi përbëhet nga robotë

Kjo makinë shet çadra

Disa shpikje japoneze duken qesharake, por nuk mund ta mohoni faktin se ato janë shumë progresive

Shumë parkim, duke kursyer hapësirën

Ka sytjena të zgjuar që “e dinë” se si ndihet gruaja dhe hapet vetëm kur gruaja është me dikë me të vërtetë