Shqiptari zbulon “hajmalinë” nën jastëk, si donin ta shtynin në vetëvrasje

Në rrjetet sociale të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore tregon se si po bëhen magjitë tek komuniteti i tyre.


Aty shihet se si një person zbulon ‘hajmalinë’ e vendosur në jastëkun e fjetjes.

Sipas tij, këto janë sehiret për ndarje të burrit dhe gruas si dhe për vetëvrasje të burrit.

Më poshtë, pamjet: