Si ta fitoni një lojë shahu me dy lëvizje

Ka mënyra të pafundme për ta fituar një lojë të shahut. Por e ashtuquajtura loja e “Budallait” është mënyra më e shpejtë për ta bërë këtë.


Bëhet fjalë kur përball[ vetes keni dikë që sapo ka filluar të luaj këtë lojë, dhe atë mund ta mposhtni vetëm pas dy hapave.

Në videon e mëposhtme mund të shihni se si mund ta bëni këtë: