Si t’i zhdukim njollat e djersës nga veshjet gjatë verës

Përveç gjithë gjërave të bukura, vera është e mbushur me “siklete” të vockla. Siç janë përshembull njollat e djersës në bluzën apo fustanin e ri. Sa i sikletshëm është ai moment?


Para se të vazhdoni të ankoheni, po ju themi se ka një zgjidhje dhe nëse doni, mund ta provoni që tani! Ju duhet vetëm limon, ujë dhe sodë buke.

Si t’i zhdukim njollat e djersës nga veshjet gjatë verës

Fillimisht fërkoni njollën me një përzjerje prej lëngu limoni dhe uji. Nëse ajo nuk largohet lehtë, hidhini sipër sodë buke të holluar me ujë dhe lëreni të qëndrojë për disa minuta.

Më pas shpëlajeni para se ta fusni në lavatriçe si zakonisht.