Sipas të dhënave kjo është shenja më tradhtare e horoskopit

I besoni apo jo horoskopit, kurioziteti me siguri ju ka bërë ta hapni këtë artikull.

Sipas të dhënave është një shenjë e horoskopit që ka më së shumti gjasë të tradhtojë në një lidhje dhe ajo është PESHORJA.

Sipas Allure: “Peshoret, kur janë të lidhur rregullisht, duhet të jenë të kujdesshëm për të kërkuar vëmendjen jashtë kufijve të rënë dakord të marrëdhënies së tyre”.

Kjo shenjë simpatike përbën një 16 për qind të bazës së përdoruesve të Illicit Encounters, duke e bërë Peshoren shenjën e zodiakut më të prirur për të tradhtuar.