Të prekësh bankomatin është e papastër sikurse të përdorni WC publike

A mendoni ndonjëherë t’i lani duart pasi të përdorni bankomatin?


Në një kohë kur të gjithë ju ruhen banjove publike, kërcënimi vjen nga aty ku nuk shkon mendja.

E kishit menduar ndonjëherë që bankomati është një hapësirë e shkëlqyer bakteresh?

Testet e higjienës, të kryera në Mbretërinë e Bashkuar, kanë konstatuar se bankomati është po aq i ndotur sa banjot publike.

Specialistët morën mostra nga tastiera e tyre dhe nga tualetet publike. Prania e baktereve ishte thuajse e njëjtë.