Toreadori e pëson keq, demi i ngul bririn në të pasme

Toreadori francez e ka pësuar keq gjatë luftës së tij me demin në ndeshjen në Las Ventas në Madrit.


Juan Leal 26 vjeç është sulmuar nga demi në të pasmet e tij, aq sa briri është futur 25 cm në brendësisnë e tij.

I mbuluar në gjak dhe me pantallona të grisura ai ka vazhduar betejën me demin duke dalë fitimtar. 26 vjeçari u pa me veshin e prerë të demit në fund të betejës, transmeton shqiptarja.com.

Menjëherë ai u dërgua në spital dhe u nënshtrua një operacioni. Mjekët mbetën të habitur se si ai mundi të luftonte me plagën e marë, thua se kishte aftësi të mbinatyrshme. Ai ka shpëtuar mrekullisht pa i çarrë briri stomakun