Trafikim dhe sekuestrim armësh, mafia dhe narkotrafikantët shqiptarë në një serial

Sekuestrimi në Venezuelë, mafia shqiptare dhe trafikimi i armëve janë disa nga temat që do të transmetohen në ekranin e Discovery në sezonin e “Clandestino”, duke filluar që prej datës 22 prill.


Episodet e reja do të arrijnë të depërtojnë në disa prej organizatave kriminale më të rëndësishme për të treguar se si operojnë dhe se çfarë lloj njerëzish integrojnë.

Në këtë sezon gazetari David Berian do të integrojë në Venezuelë, një vend i cili është i lidhur drejtëpdrejtë me banda të dedikuara ndaj sekuestrimit të personave.

“Clandestino” investigon tema, persona dhe vende tepër të rrezikshme, grupe kriminale si dhe do të zbulojë më shumë mbi mafien shqiptare si një organizatë që ndjek kodet e nderit dhe hakmarrjes, duke u kthyer në një prej organizatave kriminale më hermetike në botë.