U fut në “Librin Gines” pasi vendosi 13 persona brenda fluskave të sapunit

Steven Langley zotëron shtatë rekorde botërore të regjistruara në ‘Librin Gines’.


Trembëdhjetëshi doli të ishte një numër me fat për një person nga Karolina e Veriut, i cili vendosi një rekord të ri botëror të Guinness duke “vendosur shumë njerëz në fluska sapuni në 30 sekonda”.

Organizata e rekordeve njoftoi të shtunën se 56-vjeçari Steven Langley futi fluska individuale rreth 13 njerëz në atë kohë, duke postuar një video të tij duke kryer veprimin në Qendrën e Arteve dhe Kulturës në Huntersville, transmeton lajmi.net.

Langley zotëron gjashtë rekorde të tjera në ‘Librin Gines’, duke përfshirë këtu edhe zinxhirin më të gjatë të flluskave të sapunit.