Ulëset e çuditshme të Kaçanikut: A do të mund të pushonit në to?

Mendohet se ulëset që vendosen nëpër rrugë dhe sheshe të përdoren për të pushuar duke qëndruar ulur.


Por, kështu nuk mund të thuhet edhe për ulëset e një rrugeje në Kaçanik, shkruan Reporteri.net.

Në një fotografi të realizuar sot shihen dy ulëse në të cilat vështirë se mund të qëndrojë ulur ndokush.

Nuk dihet sa të tilla ka në Kaçanik, mirëpo të paktën këto të dyja nuk mund të përdoren për çfarë janë të destinuara./Reporteri.net