Vajza e lezetshme që ka një zakon shumë të keq

Uh, kjo nuk është aspak femërore!


Ju e mendoni për një engjëll, dhe ajo bën diçka që do të ju neverisë shumë.

Një gjest i tillë, nuk i shkon asnjë njeriu, e aq më pak një vajze apo gruaje, sidomos në një vend publik, siç është stadiumi.

Atë e kanë fokusuar kamerat duke bërë gjestin e famshëm, që e bënte trajneri i Kombëtares së Gjermanisë në futboll, kur fuste gishtat e tij në hundë dhe më pas të njëjtit në gojë. /reporteri.net