Vendos gozhdat në limon, pak çaste më pas ndodh mrekullia

Nëse dikush ju thotë se mund të ndizni zjarrin me limon dhe gozhda, mbase do të ju duket një gjë e pakuptimtë dhe e pamundur, megjithatë e vërteta është ndryshe. 


Për të prodhuar zjarr nga limoni, keni nevojë gozhda prej zinku dhe bakri dhe material për ndezje, transmeton Reporteri.net

Për të nxitur reaksionin kimik, duhet të lidhni telat në mes të gozhdave.