Xhirohet vozitja më e rrezikshme me autobus në botë

Shumë njerëz kanë mbetur të tmerruar nga pamjet e frikshme të një autobusi i cili qarkullon në një rrugë tejet të rrezikshme.


Në Twitter po qarkullojnë pamjet e një autobusi që, me të gjithë pasagjerët brenda qarkullon përgjatë shkëmbit të pjerrët dhe të lartë, transmeton Reporteri.net.

Pasagjerët, pa asnjë frikë, hypin dhe zbresin nga autobusi ndërsa kalojnë nëpër një rrugë të ngushtë, të pjerrët dhe jashtëzakonisht të rrezikshme që për dikë mund të duket e paimagjinueshme. /Reporteri.net

Shikoni pamjet: