“Zbulohet” teksti i himnit të Kosovës: Bahet mirë…

Është thënë e stërthënë se himni i Kosovës është i cunguar përderisa nuk ka tekst.


Ishte thënë më pas se ka një tekst të cilin shumë pak e njohin, mirëpo edhe më pak e kanë ditur se është “zbuluar” edhe një tjetër, shkruan Reporteri.net.

“Bahet mirë…” titullohet himni i Kosovës dhe vije si sarkazmë nga i riu, Florim Qerimi.

Ai përmes fjalëve të një plaku i cili tregon traditën e shqiptarëve për të thënë “Bahet mirë”, ka krijuar një himn që, nëse jo zyrtar, është praktik për secilin./Reporteri.net.