Abelard Tahiri: Bechtel-Enkas iu paguan 50 milionë për shkak të keqmenaxhimit të LDK-së

Abelard Tahiri nga PDK, ka thënë se për pagesën prej 50 milionë euro që i është bërë kompanisë Bechtel-Enka, fajtor është LDK e Isa Mustafës dhe konkretisht ish Ministri i Financave, Avdullah Hoti.


“Vetëvendosje është parti e thyer ku një grumbull njerëzish punojnë për një njeri të caktuar. Më vjen keq që nuk i kam përfaqësuesit e LDK-së këtu në studio për të folur për keqqeverisjen”, ka thënë Tahiri në Zona Zgjedhore të Klan Kosova.

“Ka qenë keqqeverisja e LDK-së dhe mënyra si ka menaxhuar Avdullah Hoti çështjen e Bechtel-Enkas. Kjo tregon abuzim. Për 50 milionëshin dikush do të duhet të japë përgjegjësi penale. Kemi parë keqqeverisjen në Prishtinë dhe Prizren të Vetëvendosjes. Familjarin e tyre ë bëjnë aktivist pastaj e fusin në pagë. Qeverisja e LDK-së i ka kushtuar vendit 50 milionë”, ka thënë Tahiri.