Bekim Jashari vallëzon sikur babai i tij, Hamza

Kryetari i Skenderajt, Bekim Jashari ka treguar se është vallëtar i zotit ashtu si edhe babai i tij Hamëz Jashari.

Bekimi ka pasion të madh për vallen e muzikën shqipe, po njësoj si babai i tij.

Ai gjatë emisionit “Kojshia Show” tregoi se dashuria e tij për art dhe traditë ka rrënjë familjare dhe se vlerat shqiptare përcillen ndër breza në familjen e tij.