Burim Ramadani emërohet Koordinator për Integrim dhe Anëtarësim në NATO

Burim Ramadani i cili aktualisht ushtron postin zëvendësministrit të Mbrojtjes është emëruar Koordiantor Nacional për Integrim në NATO.


Ky vendim është bërë i ditur në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës.

Kryeministri Ramush Haradinaj, ka kërkuar nga kabineti qeveritar që të votojë që Ramadani të marrë këtë pozitë.