FSK tregon kur fillon faza e testit të radhës së kandidatëve për rekrut

Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Kosovës ka bërë të ditur se nga 23 prilli (e marte) do të filloj faza e testit të radhës për kandidatët që aplikuan për rekrut të FSK-së.


Sipas njoftimit, intervista do të mbahet në kazermën ‘Adem Jashari’ në Prishtinë.

Të gjithë të interesuarit duhet të paraqiten sipas planit dhe orarit në hyrjen nr.1, si dhe duhet të kenë me vete letërnjoftimin dhe kuponin e aplikimit.