Gjendja në PTK dhe Vala, sot mblidhet Komisioni Hetimor Parlamentar

Komisioni Hetimor Parlamentar në lidhje me gjendjen në PTK dhe Vala sot do të mbajë mbledhje.

Më poshtë e gjeni rendin e ditës:

  1. Miratimi i rendit të Ditës;
  2. Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e datës 01.04.2019;
  3. Shqyrtimi i dokumentacionit të pranuar nga Posta e Kosovës dhe Telekomi i Kosovës;
  4. Shqyrtimi i emrave të eksperteve që do të angazhohen;
  5. Të ndryshme;