Haradinaj: AAK e ka tejkaluar VV’në me besim në popull, e di defektin e Albinit

Kryeministri Ramush Haradinaj, që drejton subjektin politik AAK, ka thënë se ata aktualisht renditen para Lëvizjes Vetëvendosje.


“AAK e ka tejkaluar Vetëvendosjen me besim në popull”, ka thënë Haradinaj.

“Janë Informata të subjekteve relevante ndërkombëtare. Është më mirë që Vetëndosje të targetojë ku janë defektet por jo të kalojë me kritika në shabllon. Kështu s’mund ta rrisë besimin”.

Haradinaj ka thënë se di edhe defektin e rënies së besimit në partinë që drejton Albin Kurti.

“Ju ka rënë besimi, zotit Kurit realisht. Nuk kam besuar. Arsyeja më është thënë se është mungesa e folësve që dikur i kanë paraqitur temat”.

“Kryesisht sot te ta ka nervozizëm dhe militantizëm, që nuk jepin efekte”.