Haziri: Mbajeni mend këtë gjilanase, shpresoj se do të zgjidhet presidente e Zvicrës

Kryetari i Gjilanit Lutfi Haziri, ka takuar deputeten kantonale të Zurichut. Ai thotë se duhet ta mbani mend emrin e saj, e i cili është Qëndresa Sadriu.


Haziri shpreson që në një të ardhme Sadriu të zgjidhet presidente e Zvicrës.

Ai shkruan në Facebook:

Mbajeni mend këtë emër. Gjilanasja jonë Qëndresa Sadriu është zgjedhur kryetare e Kuvendit të Komunës Glattbrug të Zurich, njëherit deputete kantonale e Zurich. E përgëzova dhe e urova që të vazhdoj tutje. Shpresoj që në një të ardhme të zgjidhet presidente e Zvicrës!
Fotografia e Lutfi Haziri