Kryeministri Haradinaj ngushëllon familjen e fëmijës kosovar që u vra në Zvicër

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, ka ngushëlluar familjen e 7-vjeçarit Kosovar i cili u vra dje në Basel të Zvicrës.


Ai është shprehur se kjo është një dhimbje e madhe dhe se ndan mendimet e lutjet e tij së bashku me familjen.

“Ndaj dhembjen e madhe dhe ua përcjellë ngushëllimet më të thella familjes së Mërgimit, 7-vjeçarit të vrarë dje në Basel të Zvicrës. Mendimet dhe lutjet e mia janë me ju në këto çaste të rënda”, ka shkruar Haradinaj.