Labi sërish në rolin e heroit, ndan 1 mijë euro nga paga e tij për rindërtimin e Notre Dames

Deputetit të Kuvendit të Kosovës me sa duket i është dukur e vogël shuma prej 20 mijë euro që Qeveria e Kosovës ka ndarë për t’i dalë në ndihmë Francës për rindërtimin e Katedrales Notre Dame që u dogj disa ditë më parë.


Labi ka vendosur që nga paga e tij të ndajë një mijë euro për rindërtimin e Notre Dames, shkruan Reporteri.net.

Lajmin të cilin e ka bërë të ditur përmes llogarisë së tij në Facebook, Labi e ka arsyetuar me faktin se po e bën këtë në shenjë falënderimi për Francën dhe ndihmën që ofruan në Kosovë gjatë kohës së luftës.

Ai ka treguar edhe një rast të familjarëve të tij të cilët ishin strehuar në Francë gjatë kohës së luftës. /Reporteri.net
Lexojeni të plotë njoftimin e Labit: