Mbi 1200 punëtorë të Trepçës, pa paga

Për shkak të prodhimit të ulët dhe ndryshimit të Statutit, mbi 1200 punëtorë të ndërmarrjes pa paga.

Ani pse ka perfunduar gjysma e muajit mars, Fejnullah Maloku nuk e ka marrë pagën për muajin shkurt.

Maloku që është punëtor në departamentin e pasurimit në kuadër të ndërmarrjes Trepça thotë se pa paga janë edhe kolegët e tij, raporton T7.

E shkak i kësaj vonese sipas tij është një procedurë administrative.