Nëna e dëshmorit i bën ‘horë’ Ramushin e Shpendin

Në Ditën e Dëshmorëve të Prishtinës, familjarët e tyre po shprehen të pakënaqur me trajtimin që po u bëhet varrezave nga institucionet.


Hyra Dini, nëna e dëshmorit, Rrahman Dini, gjatë homazheve të kryeministrit dhe kryetarit të Prishtinës, i ka kritikuar këta të fundit, duke iu thënë se premtimet e tyre kanë mbetur vetëm në letër.

Ndryshe, kryeministri Haradinaj dhe kryetari i Prishtinës Ahmeti kanë vazhduar të “pashqetësuar” agjendën e tyre në këtë ditë.