“Pajtohen” Haradinaj e Veseli, bëhen bashkë për Pashkë

Me rastin e festave te pashkëve, Haradinaj e Veseli janë bërë bashkë. Këtë e ka bërë të ditur Kryemisitri përmes nje postimi ne Facebook.


Ai së bashku me Kryeparalmentarin kanë qëndruar në famlijen e Lekë Lekajt në Novosellë të Gjakovës.

Ai tutje ka thënë që, shqiptarët gjithnjë kanë kremtuar festat e njëri-tjetrit bashkë dhe se kjo është një vlerë unike e shqiptarëve, shkrun Reporteri.net

Shqiptarët, shekuj me radhë, kanë kremtuar bashkë festat fetare të njëri-tjetrit. Kjo pasuri, është ndër vlerat më unike të së kaluarës dhe të sotmës së shqiptarëve. Sipas traditës sonë të çmuar, me kryeparlamentarin Kadri Veseli, në familjen e Lekë Lekajt në Novosellë të Gjakovës, për ta ndarë së bashku gëzimin e festës së Pashkëve.

Ndryshe, ishte raportuar se Haradinaj e Veseli nuk po flisnin mes vete prej kohësh.