Publikohet rezoluta e AAK-së kundër rritjes së çmimit të energjisë, që dështoi të votohet në Kuvend

Ka përfunduar seanca e Kuvendit të Kosovës ku temë diskutimi ishte rritja e çmimeve në vend, me theks të veçantë propozimi i ZRRE për rritjen e tarifave të energjisë elektrike.

Në fund të debatit, u hodh në votim rezoluta e propozuar nga AAK-ja, përmes së cilës Kuvendi i Kosovës i rekomandon ZRRE-së dhe Qeverisë së Kosovës për t’i mos i miratuar rekomandimet e propozuara për rritjen e tarifave.

Nga mbi 70 deputetë të pranishëm, vetëm 22 deputetë nga opozita votuan pro kësaj rezolute, ndërkaq deputetët e Vetëvendosjes nuk i mbështetën këto rekomandime.

Më poshtë, e gjeni të plotë këtë rezolutë.