Qesharake: Mitrovica e Skënderaj mbesin pa ujë, për shkak se Ujësjellësi nuk e paguajti rrymën

Kompania e Ujësjellësit Rajonal ”Mitrovica”përmes një postimi në Facebook ka bërë të ditur që regjioni i Mitrovicës dhe Skënderajit kanë mbetur pa furnizim me ujë të pijshëm.


Sipas tyre kjo ka ndodhur për shkak të borgjit ndaj KESKO-s dhe si pasoj është ndërprerë energjia elektrike shkruan Reporteri.net

‘Si pasoj e nderprerjes se energjise elektrike nga ana e KESKO-s eshte nderprere prodhimi i uji te pijes ne shipol e me kete edhe furnizimi me uje te pijes per Mitrovicë dhe Skenderaj. Nderprerja e energjise ka ardhur si pasoj e borgjit tone ndaj KESKO’, thuhet në postimin Ujësjellësit Rajonal ”Mitrovica” shkruan Reporteri.net