Thaçi intervistohet sot për dëbimin e shtetasve turq

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, sot do të intervistohet në Komisionin Hetimor Parlamentar.


Me fillim prej orës 13:00, presidenti i vendit, Hashim Thaçi, do të intervistohet në Komisionin Hetimor Parlamentar në lidhje me ndriçimin e rastit të dëbimit të gjashtë shtetasve turq.

Kujtojmë se gjashtë shtetasit turq ishin dëbuar në Turqi, më 29 mars të vitit të kaluar.

Më herët ky komisionin kishte ftuar edhe kryeministrin Ramush Haradinaj dhe disa ministra e ish-ministra, përfaqësues të autoriteteve të sigurisë dhe familjarët e të depërtuarve.