Vetura godet një motorrist në Besi

Një aksident trafiku ka ndodhur në magjistralën Podujevë-Prishtinë, më saktësisht në fsahtin Besi.


Nga fotot që ka siguruar Reporteri.net shihet se vetura ka goditur një motorrist.

Sipas informatave përveç dëmeve materiale nuk ka persona të lëndaur.

Policia dhe ekipet relevante kanë dal në vend të ngjarjës.

Kohëve të funidt numri i akisdenteve në trafik është i lartë dhe Policia e Kosovës apelon për kujdes.