×
Mjekësi
Mjekësi
Varianti Omicron u përmend për herë të parë në Organizatën Botërore të Shëndetësisë (OBSH) nëntorin e kaluar dhe një shqetësim ka qenë...
15:29 | 10 Janar 2022

© Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

Linku i lajmit u kopjua!