×
 • Prospect
 • Prospect

  Si bëhet kënga rome

  Reporteri
  12 Prill 2024 | 13:00

  Poezi nga Kujtim Paçaku

  Merre një grusht dhimbjeje
  Shto ca pika loti!
  E pak pluhur rrugësh të pasosura
  Pak aromë stinësh të harruara
  Në fund
  I shton erëza djegëse dashurie
  Dhe i hedh ca yje përsipër
  Dhe e lë të piqet
  Të piqet në zjarr të shpirtit
  Deri në agim…

  Shpërndaje:
  Të ngjashme
  Të ngjashme
  Prospect
  Prospect
  Prospect
  Prospect

  © Reporteri (R Media L.L.C.), 2019-2024. Të gjitha të drejtat e rezervuara.

  Linku i lajmit u kopjua!