Edhe Lutfi Haziri në stadium, por vëmendja te vajzat e tij

Ka filluar derbi më i madh në vend, në mes Gjilanit dhe Dritës i cili po luhet në stadiumin “Fadil Vokrri”.

Për të përcjellë nga afër këtë takim është edhe kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, raporton Gazetasheshi.com.

Ai shoqërohet nga bashkëshorjta dhe dy vajzat e tij bukuroshe. Këtë herë vëmendja nuk është te Luta, por te vajzat e tij.