Është operuar me sukses Ismet Munishi

Ismet Munishi i është nënshtruar një operacioni sot, duke e kaluar atë me sukses.

Ai është operuar nga Hernia apo siç njihet në gjuhen e popullit “Bruhi”, shkruan Reporteri.net

Trajneri i Vëllaznimit të Gjakovës ka njoftuar përmes një postimi në facebook se operacioni kishte kaluar me sukses dhe kishte falënderuar mjekun dhe gjithë njerëzit për mbështetje.


/Reporteri.net/