Ky është ngushëllimi i Vedat Muriqit për vdekjen e kolegut të tij

Gjatë mëngjesit të sotëm është raportuar se ka vdekur tragjikisht futbollisti i Alanyaspor , Josef Sural.


Kjo humbje e madhe për futbollin i ka prekur zemrat e të gjithë futbollistëve.

Skuadrën dhe familjen e tij e ka ngushëlluar edhe ylli i Kosovës dhe rivali i tyre, Vedat Muriqi.

“U prefsh në faqe Josef Sural, Faleminderit Alanyaspor”, ka shkruar Muriqi.