Suharekë, para ndeshjes së futbollit sulmohen gjyqtarët

Policia raporton se dje në Suharekë, dy të dyshuar kanë sulmuar treshen e gjyqtarëve të ndeshjes së futbollit, shkruan Reporteri.net


“Raportohet se dy te dyshuar meshkuj K-Shqiptar para fillimit të ndeshjes futbollistike, kanë kanosur dhe sulmuar treshen e gjyqtarëve”, thuhet në raportin e Policisë.

Sipas këtij rapotri, Policia është duke e hetuar rastin.

”Policia po heton rastin”, thuhet në raportin e Policisë.