12 vjeçari nga Dragashi më i riu nga Kosova që shkon në Haxh për këtë vit

12 vjeçari Zylfi Krasniqi nga fshati Brezne, komuna e Dragashit, është Haxhiu më i ri nga Kosova në vitin 2022.

Ai ka udhëtuar për Haxh së bashku me familjen, Baba, Nëna dhe tre motrat.

Hoxha Lulzim Susuri së bashku me 12 vjeçarin flasin nga Mekka për udhëtimin drejt Haxhit.