Edi Rama në ‘hall’, nuk e zë karrigia: Është e vogël për mua, bëjeni më të madhe

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ndodhej në panairin e makinave në Tiranë ndërsa po shihte nga afër automjetet dhe karriget.

Mes tyre kishte edhe për video-lojëra, por edhe për zyrë.

Rama u tundua dhe nuk hezitoi të ulej në njërën prej tyre, por ishte shumë e vogël për të.

/Reportv