Familja e lumtur e Arben Vitisë, ministrit që po lufton me pandeminë

Arben Vitia është figura më e pranishme në media gjatë ditëve të pandemisë.


Ministri i Shëndetësisë, është shndërruar në personazhin kryesor të të gjithë këtyre ditëve.

Familja e tij përbëhet nga bashkëshortja dhe dy djem.

Në fotot e fundit ata po duken një familje mjaft e lumtur.