Harta e re tregon se ku jetojnë femrat me gjoksin më të madh, do t’ju habisë

Nëse e keni pyetur ndonjëherë veten se në cilat vende jetojnë femrat me gjoksin më të harlisur, ne kemi përgjigjen!

Sipas një statistike të re të bërë nga “World Population Review”, amerikanet kanë gjoksin më të madh!

Gratë atje mbajnë sutjena mesatare C, e ndjekur nga Britania e Madhe, Venezuela, Kolumbia dhe Suedia, transmeton Telegrafi.

Damat që jetojnë në vendet e përmendura mbajnë mesatarisht sutjena B ose C dhe do t’ju kujtojmë se një studim i kryer në vitin 2016 gjithashtu tregoi se amerikanet kanë gjokset më të mëdha dhe se rreth një e katërta e sisëve të banoreve atje peshojnë 5.7 kilogramë!

Nga ana tjetër, kur bëhet fjalë për vendet, banorët e të cilëve kanë gjoksin më të vogël, do t’ju interesojë të dini se në këtë listë janë edhe femrat nga vendet fqinje.

Damat me gjoksin bindshëm më të vogël jetojnë në Zvicër – shumica e grave atje mbajnë sutjena B.

Në listën e damave me sisë më të vogla janë edhe femrat nga Holanda, Kanadaja, Gjeorgjia, Australia dhe Bosnja e Hercegovina.