Shtetasja amerikane e përqafon një qen endacak në sheshin e Prishtinës

Një shtetase amerikane është parë në Prishtinë duke e përqafuar një qen endacak, të dielën.

Qentë endacakë janë një nga problemet e qytetarëve në Prishtinë, pasi janë raportuar disa raste ku njerëzit janë sulmuar prej qenve të rrugës.

E teksa amerikanja luante dhe e përqafonte këtë qen – një nga qytetarët ka mbetur i habitur.