Video virale: Në Itali kafeja shërbehet me lopatë për dëborë

Nëse e doni kafenë, do të vlerësoni që asnjë virus vdekjeprurës nuk mund të ju ndalë nga konsumimi i saj i përditshëm.


Sidoqoftë, kjo mund problem në një vend si Italia, ku kafeja e mëngjesit konsumohet shumë, transmeton reporteri.net.

Por çfarë ndodh atëherë kur i gjithë vendi është i mbyllur por njerëzit ende kanë nevojë për kafenë e tyre?

Epo, një video virale nga Firence tregon se një kafene i është drejtuar shpërndarjes së kafesë në një lopatë dëbore. Po, e lexuat saktë, një lopatë dëbore.

Kjo video është shikuar tashmë më shumë se 82,000 herë në Twitter dhe njerëzit mund ta kenë gjetur zgjidhjen për ta pirë kafenë e përditshme.

Shikoni pamjet: