7 vjeçari që u vra me thikë në Zvicër, do të varroset në Kosovë

Mërgim L. nga Lipjani që jetonte në Basel të Zvicrës me prindërit e tij do të varroset në Kosovë.

Kështu ka bërë të ditur nëna e tij, Fatma L.

Mergim L, 7 vjeç u ther me thikë ne fyt nga një grua 75 vjeçare, tek sa po kthehej nga shkolla.

Motivet e kësaj ngjarje makabre deri më tani janë të paqarta.

Nëna e Mërgimit, 7 vjeç, ka thënë se kjo është gjëja më e keqe që mund t’i ndodh një nëne, shkruan Blick.ch.

Fatma L. ka thënë se djali i saj ishte duke shkuar në shtëpi dhe nuk kishte arritur kurrë, pasi ishte plagosur fatalist nga një grua që kurrë nuk e kishte parë.

Në vendin ku Mërgimi ka humbur jetën, Fatma L. ka thënë se “Ne jemi shumë keq. Nuk mund të besojmë se çfarë ka ndodhur. Djali ynë nuk është më. Ajo mori lulen më të bukur nga unë”, është shprehur ajo duke mos i ndalur lotët.